WINTERSPORT IN WINTERBERG VOOR IEDEREEN
BIJ SKISCHOOL DER BRABANDER

Als beginner de eerste kneepjes van het skiën of snowboarden leren? Als gevorderde uw techniek verbeteren?   Of op zoek naar skiles voor de kinderen, want jong geleerd is oud gedaan?

Bij Skischool Der Brabander vindt u voor elk wat wils!

 

Voor het komende winterseizoen zijn we nog opzoek naar enthousiaste en sportieve mensen.

De Skischool is een gezellige familie, vol gemotiveerde, sportieve mensen. We hebben allemaal een passie voor skiën. Of je nu al een opleiding hebt gevolgd tot skileraar of niet, je bent welkom in ons team als jij enthousiast wordt van skiën én het leuk vindt om andere mensen daar net zo enthousiast over te maken!

Is dit iets voor jou? Solliciteer nu!

Actueel weerbericht Winterberg

Zondag 8 december, 10.00 uur
Actueel: bewolkt en regen bij 4,5°C
Kunstsneeuwhoogte: 
Natuursneeuwhoogte:
Piste kwaliteit:
Aantal liften in bedrijf: 0 van 27
Aantal km pistes open: 0 waarvan 0 km blauw, 0 km rood en 0 km zwart
De skischool is gesloten.
 
Vandaag en morgen hebben we te maken met veel wind en neerslag die vandaag bij een milde 6 graden als regen valt, maar morgen als de temperatuur daalt naar ongeveer 1 graad kan de regen overgaan in natte sneeuw. De rest van de komende week hebben we met licht winters weer te maken. De ene dag ligt de temperatuur net iets boven het vriespunt en de andere dag net onder het vriespunt. In de nachten hebben we meest lichte vorst. Ook valt er regelmatig sneeuw, of deze dan blijft liggen is afhankelijk van de temperatuur overdag.
Of de nachten koud genoeg worden om de sneeuwkanonnen hun werk te laten doen moeten we afwachten, maar we hopen natuurlijk van wel.
Wanneer de eerste liften zullen gaan draaien is nog niet te zeggen, maar de medewerkers van de Skiliftkarussell zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk open te gaan. Ze doen altijd hun best om halverwege deze maand het skiseizoen te kunnen openen. We hopen en duimen dat dit ook deze keer gaat lukken.
Houdt u deze site in de gaten. Zodra de eerste liften open gaan zullen we dat hier direct melden. Een weerbericht update zal om de paar dagen zijn.
 
We hopen u dit skiseizoen weer te mogen begroeten in Winterberg.
Dienstag, 2019-12-10

Min. Temp.: -2.7
Max. Temp.: 0.2
Kans op neerslag: 45 %
Zonsopgang: 08:19
Zonsondergang: 16:18
Mittwoch, 2019-12-11

Min. Temp.: -2.8
Max. Temp.: -1
Kans op neerslag: 80 %
Zonsopgang: 08:20
Zonsondergang: 16:18
Donnerstag, 2019-12-12

Min. Temp.: -1.8
Max. Temp.: -0.9
Kans op neerslag: 70 %
Zonsopgang: 08:21
Zonsondergang: 16:18