WINTERSPORT IN WINTERBERG VOOR IEDEREEN

Als beginner de eerste kneepjes van het skiën of snowboarden leren? Als gevorderde uw techniek verbeteren?   Of op zoek naar skiles voor de kinderen, want jong geleerd is oud gedaan?

Bij Skischool der Brabander vindt u voor elk wat wils!

Actueel weerbericht Winterberg

Donderdag 13-12-2018, 07.00 uur
Actueel: nevel bij -4 graden. Momenteel staan de sneeuwkanonnen aan.
Sneeuwhoogte op piste: enkele centimeters kunstsneeuw
Aantal liften in bedrijf:
Aantal pistes open:
 
De komende dagen gaat het hierboven lekker winteren. Het is koud genoeg om de sneeuwkanonnen hun werk te laten doen. Er is ongeveer 70 uur nodig om bij gunstige weersomstandigheden zoveel sneeuw te produceren dat de liften kunnen gaan draaien. Het lijkt erop dat dat de komende dagen gaat lukken. Hoeveel sneeuw ze kunnen maken is van verschillende factoren afhankelijk, luchtvochtigheid, dauwpunt, wind en temperatuur.
Vandaag ligt de temperatuur rond -5 graden en daarbij is het bewolkt en kan er nevel voorkomen. Morgen en zaterdag hebben we bij rond -4 graden overdag lichte vorst en in de nachten krijgen we bij ongeveer -7 graden matige vorst. Beide dagen verlopen over het algemeen bewolkt en grijs.
Wat er na het weekend gaat gebeuren is nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat de winter hierboven in mildere maten probeert te blijven. 
Of er het komende weekend liften gaan draaien hopen ook wij natuurlijk van harte, maar moeten we afwachten. De medewerkers van skiliftcaroussell Winterberg zullen er in ieder geval alles aan doen om zo snel mogelijk de eerste liften te laten draaien.
Zodra er nieuws is zullen we u hier direct op de hoogte brengen. Houdt u deze site de komende dagen in de gaten.
 
We hopen u het komende skiseizoen weer te mogen begroeten in Winterberg.