DE BEKENDSTE SKIHUT VAN WINTERBERG EN OMSTREKEN!

Een prachtige feestlocatie met gegarandeerd een super gezellige sfeer in een moderne stijl. Met onze eigen huis-DJ's is het tijdens het winterseizoen elke dag vanaf 16.00 uur één groot feest.

Overdag de perfecte locatie voor een heerlijk warm drankje of hapje en na het skiën tijd voor een feestje tijdens de bekendste Après Ski van Winterberg! 6 avonden in de week openen we onze deuren 's avonds nog een keer van 21.00 uur tot 0.00 uur voor een gezellige feestavond mét DJ.

Ook wordt er tijdens de Après Ski regelmatig door bekende artiesten opgetreden, zoals de Gebroeders Ko, Immer Hansi, de Partyfriex, Marco Kraats en Arjon Oostrom.

Feest mee met het leukste team van Winterberg!

VEELZIJDIG

We organiseren in de Skihütte regelmatig diverse activiteiten; in de winter natuurlijk onze gezellige en in de wijde omtrek bekende aprés ski, en in de andere seizoenen genieten we van optredens van de meeste uiteenlopende artiesten tijdens een van onze muzikale weekenden. Bij het EK en WK voetbal wordt deze prachtige locatie omgetoverd tot het Winterberger Holland House. Hiermee blijft het in de Hotelbar gewoon gezellig voor de gasten die rustig een drankje willen doen.

In de zomer is er aan de achterkant van de Skihütte vaak een extra terras aan de voet van de piste waar door het dal geraasd wordt met de flyline en de rodelbaan.

Impressies

Openingstijden

Het winterseizoen van 2023/2024 loopt van 01.12.2023 t/m 16.03.2024

Meer info & openingstijden Après-Ski