Actueel weerbericht Winterberg

Na 99 skilesdagen kunnen we terug kijken op een nogal afwisselend skiseizoen. Het seizoen begon begin december perfect met kou waardoor de sneeuwkanonnen flink wat sneeuw konden produceren en flink wat natuursneeuw gevallen is wat zich begin januari herhaalde.
Helaas was de totale winter een zeer milde winter waardoor steeds niet alle pistes open konden en alle liften konden draaien. Dankzij de sneeuwmachines die ook bij plus temperaturen sneeuw kunnen blijven maken kon er toch op een FLINK aantal pistes geskied worden.
Door de vakkundigheid van het personeel van de skiliftcarousel bleef ook bij extreme weersomstandigheden de sneeuwkwaliteit redelijk goed. Zelfs nu, tweede helft maart zijn er nog steeds 4 piste´s open waar de omstandigheden redelijk tot goed zijn.

Men verwacht dan ook dat tot Pasen, dan wel beperkt, skimogelijkheden in Winterberg blijven.

Wij willen het skischoolteam ontzettend bedanken voor hun inzet bij soms extreme weer- en sneeuwomstandigheden.  Ook de cursisten hartelijk dank voor het deelnemen aan onze lessen.

De skischool start weer begin december waar we uit gaan van weer een fijne sneeuwrijke winterberg waar alle Liften open zijn zoals we gewend zijn.  Graag tot dan.

(online skilessen kunt u reserveren vanaf medio september )

 

Inge & Erwin leiding skischool Der Brabander

AVONDSKIËN: in verband met de moeilijke weersomstandigheden is het avondskiën voor dit seizoen ('23/'24) reeds afgelopen. We vertrouwen op uw begrip.

Voor de meest actuele piste-, skipas- en liftinformatie kijkt u op: www.skiliftkarussell.de

Waar en welke langlaufloipes gespoord zijn ziet u hier: www.loipenportal.de/sauerland