Puur genieten!

Eten en drinken bij Der Brabander

Een van de belangrijkste dingen op vakantie is zeker het eten en drinken. In het restaurant van Vakantiehotel Der Brabander kunt u, afhankelijk van het arrangement dat u gekozen heeft, 's ochtends uw favoriete ontbijt samenstellen van het uitgebreide, gevarieerde buffet en 's avonds genieten van een heerlijk diner.

Wanneer u het halfpension arrangement bijboekt, heeft u gedurende de hele vakantie een vaste tafel in het restaurant. In de zomer kunt u lunchen in de bar, de serre, op het zonneterras of in het naastgelegen Pannenkoekenhuis met één van de vele specialiteiten. In de winter kunt u tijdens de lunch genieten van lekkere koude en warme gerechten van het zelfbedieningsbuffet.

In de winterperiode wordt er een unieke hotelgastvriendelijke formule gehanteerd en is het gehele hotel vanaf 16.30 uur exclusief voor eigen hotel- en appartementgasten geopend.

PANNENKOEKENHUIS

Wie tijdens de vakantie van heerlijke pannenkoeken wil genieten, vindt direct naast het Vakantiehotel ons gezellige Pannenkoekenhuis van Der Brabander. De sfeervolle Nederlandse aankleding maakt, dat u zich er meteen thuis voelt. Geniet met z’n tweetjes van een heerlijke maaltijd of reserveer een tafel voor de hele familie.

Met maar liefst 65 specialiteiten op de kaart is er voor ieder wat wils. Of u nu komt om te lunchen of te dineren en of u kiest voor hartig of zoet, de keuze is enorm.

ZELFBEDIENINGS RESTAURANT

Lunch in de winter (december tot maart) bij het zelfbedieningsbuffet.

In de winter kunt u lunchen bij ons zelfbedieningsbuffet, dat dagelijks geopend is en zowel warme als koude gerechten biedt.

* De bar en het restaurant van het hotel zijn in de winter dagelijks geopend voor de lunch van 11.30 tot 16.00 uur *

WELLNESS RESTAURANT

In ons wellnessrestaurant kunt u tijdens uw verblijf in ons saunalandschap iets te eten of te drinken bestellen van onze menukaart.

De gerechten passen goed bij onze orientaals geïnspireerde sauna & spa, met kleine en grote, koude en warme gerechten.

Het dragen van een badjas is hier verplicht. Heeft u last van een allergiën? Onze koks houden hier graag rekening mee. Eet smakelijk!

SKIHÜTTE

Onze Brabander Skihütte bevindt zich direct naast het hotel, en door de jaren heen zijn hier, naast Winterbergs bekendste Après Ski, steeds meer functies aan verbonden.

In de (kleine) keuken van de Skihütte maken wij overdag graag een kleine, snelle hap, zoals een kop soep, een tosti of een lekkere bockworst voor u klaar.