Voorwaarden online skischool reserveren

Onze voorwaarden voor online reserveren:

Ski- en/of snowboardmateriaal is niet inbegrepen. Ook een skipas is niet bij de skilesprijs inbegrepen.

Bij de skischool informeren we u graag over de verschillende passen. Een skipas is bij elke lift te koop, dus ook bij de lift waar de lessen gegeven worden.

Direct naast de skischool vindt u skiverhuur Brinkmann waar u terecht kunt voor al uw ski/snowboardmateriaal. Als u om 09:30 uur les heeft geboekt, is het aan te raden een dag van te voren uw skimateriaal te halen. Indien u het materiaal na 16.00 uur ophaalt (geopend tot 17.00 uur) betaalt u pas vanaf de volgende dag.

Wij verzoeken u om uiterlijk 60 minuten vóór aanvang van de les aanwezig te zijn en u met uw vouchernummer te melden bij het skischoolburo aan am Waltenberg 69.

De skiles gaat altijd door. We geven les op verschillende locaties, wat de sneeuwzekerheid vergroot. Mocht de leiding van de skischool onverhoopt bepalen dat er te weinig sneeuw ligt, het weer óf de sneeuwcondities te slecht zijn waardoor de lessen niet kunnen plaats vinden, dan krijgt u binnen 2 dagen het curcusgeld op uw rekening teruggestort.

Afwezigheid door ziekte, vertraging etc. zijn geen reden tot restitutie van het lesgeld. Kunnen wij de vrijgekomen plaatsen opnieuw verhuren, dan betalen we uit vrijwillige coulance het geld terug, zonder dat hier aanspraak op gemaakt kan worden. Of dit tot de mogelijkheden behoort zal in de loop van de (laatste) lesdag duidelijk worden.

Skiles is om verzekeringstechnische redenen vanaf 4 jaar mogelijk. Jeugdlessen zijn mogelijk van 7 t/m 12 jaar. De leeftijd van het kind kan bij aanvang van de les gecontroleerd worden. Indien de aan ons verstrekte gegevens niet juist blijken te zijn en het kind jonger dan de minimumleeftijd of ouder dan de maximumleeftijd is, kan het niet tot de les toegelaten worden. In dat geval zal geen restitutie van het betaalde lesgeld worden gegeven.

Indien u voor een 2-daagse snowboardcursus boekt, zal het systeem om technische redenen de les op de eerste dag om 09:30 uur plannen en de tweede dag om 12:00 uur. Ter plaatse bij de skischoolburo kunt u indien gewenst de mogelijkheid bespreken om de les ook de tweede dag om 09.30 uur te laten starten (op basis van beschikbaarheid).

Skilessen voor gevorderden (mogelijk vanaf 13 jaar) zullen om technische redenen altijd om 09.30 uur worden in geboekt. Ter plaatse bij de skischoolburo kunt u indien gewenst de mogelijkheid bespreken om deze les om 12.00 uur te laten starten (op basis van beschikbaarheid).

Online kunt u  beginnerslessen voor maximaal 3 dagen reserveren, licht-gevorderdenlessen voor maximaal 2 dagen en gevorderdenles voor maximaal 1 dag. Indien u meer dagen les wenst, kunt u dit op basis van beschikbaarheid ter plaatse bij het Skischoolbureau bespreken.

De naam “Der Brabander” (Skischool, Vakantiehotel, Appartementen, Skihütte, Wellness en Pannenkoekenhuis) staat al 27 jaar garant voor gastvriendelijkheid en kwaliteit. We zullen ten alle tijden ons uiterste best doen om u een aangenaam verblijf te bezorgen. Onze skileraren zijn professioneel opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Het gaat hier om mensen die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt en hun eigen enthousiasme en vaardigheden met plezier aan u overdragen. Dat mag u van ons verwachten!