Ski- en snowboardles voor iedereen!

Op een leuke en veilige manier de wintersport leren kennen in het gevarieerde skigebied van Winterberg? Bij skischool Der Brabander staat een team van enthousiaste leraren klaar om u de kneepjes van het skiën of snowboarden bij te brengen. Onze gepassioneerde en goed opgeleide ski- en snowboardleraren geven les in kleine groepen en volgens de modernste lesmethodes, om u de beste wintersportervaring te kunnen bieden.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij skischool Der Brabander, dé skischool in het skigebied van Winterberg, en samen met u een onvergetelijke tijd op de piste door te brengen!

Bekijk ons prijsoverzicht

ONZE LERAREN

Ons team bestaat uit goed opgeleide leraren die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt en die hun liefde voor de wintersport met u willen delen. Of u nu een beginner of een gevorderde skiër bent, wij passen ons aan uw individuele vaardigheden aan en helpen u om het beste uit uw wintersportdag te halen. Met veel geduld en kennis begeleiden we u veilig door elke les heen, zodat u in korte tijd de gewenste vooruitgang boekt.

Daarom skischool Der Brabander

Voor uw skiles in Winterberg

De locatie van onze skischool in het hart van skiliftkarussell Winterberg is, naast onze fijne leraren, nog een reden om bij ons uw skilessen te boeken; hier heeft u direct toegang tot de bekende skiliftkarussell van Winterberg, die een unieke achtergrond vormen voor uw ski-ervaring. Ons team kent het gebied op zijn duimpje en wijst u graag de beste routes, of het nu gaat om snelle afdalingen of ontspannende skitochten.

Fijn te weten is dat er naast de ruim 300 sneeuwkanonnen er ook een flink aantal Snowfactories in het gebied staan, welke ook bij plusgraden vanaf november al volop sneeuw produceren. Hiermee zijn de skimogelijkheden van december tot eind maart 90% gegarandeerd!

De beginnerslessen worden op de blauwe pistes gegeven. Heel soms komt het voor dat hier weinig of geen sneeuw ligt. In die zelden voorkomende gevallen wijken we uit naar onze unieke kunststofmatten waar we de eerste grondbeginselen van het skieën aanleren. Hiermee hebben we een grote voorsprong op andere skischolen die in deze gevallen de les zouden annuleren.

Onze ski- en snowboardlessen:

Kinderlessen

Direct achter vakantiehotel Der Brabander hebben we speciaal voor de kleine beginnende skiërs een kinderskipiste met lopende band. Hier kunnen de kinderen tussen 4 en 6 jaar van ervaren skilaren en -leraressen spelenderwijs het plezier van skiën ontdekken.

Groepslessen

Bij Skischool Der Brabander leert u op een leuke en veilige manier skiën van enthousiaste skileraren. Daarbij delen we onze groeps-skilessen in twee leeftijds categoriën in: Jeugd tussen de 7 en 12 jaar en volwassen voor 13 jaar en ouder. U heeft de keuze uit 3 verschillende niveaus.

Privé lessen

Geniet van een privé skiles die individueel is afgestemd op uw wensen. 100% aandacht en maximaal leerresultaat! Met een privéles bij skischool Der Brabander wordt uw wintersportvakantie in Winterberg een unieke skibelevenis.

Snowboardlessen

Bij Skischool der Brabander leert u op een leuke en veilige manier snowboarden van enthousiaste leraren die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Snowboardles is mogelijk voor iedereen vanaf 10 jaar.