DAGTOCHTEN VOOR 20 PERSONEN OF MEER

Bij ons bent u op de juiste plek voor uw dagje sneeuwpret in Winterberg! U regelt de bus, en wij regelen de rest!

EEN VOORBEELD VAN UW DAGJE WINTERBERG

Aankomst in Winterberg om 09.00 uur.

De organisatie meld zich bij ons in de Nederlandstalige skischool. Hier worden alle papieren en administratie afgehandeld. Hierna kunnen de gasten heerlijk belegde broodjes, een broodje bockworst of gebak met een lekker kopje koffie nuttigen in de Skihütte, zodat ze met een volle buik de piste op kunnen.

Daarna kan iedereen langs de skiverhuur om het vooraf gereserveerde skimateriaal te passen en op te halen. Houdt u hier rekening met een totale tijd van ongeveer 1 uur totdat iedereen zijn of haar materiaal heeft.

Nu kan iedereen de piste op, bijvoorbeeld met de besproken beginners skiles mee van 11.30 tot 13.00 uur. Hier leren de gasten hoe de ski´s te hanteren, en bochten maken.

Tussen de middag is er van 11.30 tot 16.00 uur een uitgebreid zelfbedieningsbuffet voor de lunch. Direct gelegen onder aan de piste, dus lekker dichtbij! Voor de gasten kunnen wij een lunch samenstellen van een soepje met schnitzel of saté met frietjes en salade. De gasten hoeven alleen een bonnetje in te leveren en kunnen aanschuiven.

Hierna kan er nog een middagje geoefend worden op de ski´s.

Nadat de pistes gesloten zijn om 16.30 uur, kan er gezamelijk in het restaurant van een snelbuffet worden gedineerd.

Als afsluiting van de dag is de Apres-Skihut geopend voor een gezellig Apres-Ski feestje.
Waarna om circa 18.30/19.00 uur de bus weer vertrekt naar Nederland.

Graag tot snel!